Originele date ideëen waar je als man bij een vrouw goede indruk maakt

Je hebt een eerste date op de planning staan maar je hebt nog geen idee wat je wilt gaan doen. Lees daarom snel dit artikel door voor de beste tips en maak er een onvergetelijke eerste date van.

Lisa · 3 Mei 2017

Originele date ideëen waar je als man bij een vrouw goede indruk maakt

JJe hebt een eerste date op de planning staan maar je hebt nog geen idee wat je wilt gaan doen. Lees daarom snel dit artikel door voor de beste tips en maak er een onvergetelijke eerste date van.

#1. Tip

Allereerst kom op tijd! Je gaat je date niet laten wachten, dat kan gewoon echt niet. Zo maak je een slechte indruk en sta je al heel wat punten achter. Je weet hoeveel tijd het kost om je haar te doen, je klaar te maken en op tijd op de plek van bestemming te komen. Zorg daarom dat je op tijd begint met de voorbereidingen. Wees op tijd en maak een goede eerste indruk met je verzorgde uiterlijk.

agenda

#2. Tip

Voorkom dat je date op een interview lijkt. Stel dus niet 10 vragen achter elkaar, maar zorg ervoor dat er vragen over en weer worden gesteld. Het is goed om je te realiseren dat het goed is om interesse te tonen in iemand, maar ga niet continu vragen stellen. Stel alleen goede open vragen en vermijd de gesloten vragen waarbij ja of nee geantwoord kan worden.

#3. Tip

Besteed aandacht aan je uiterlijk. Ga niet in je joggingbroek naar je eerste date. Je hoeft je ook niet helemaal op te doffen, doe gewoon waar jij je prettig bij voelt, maar besteed er net iets meer aandacht aan dan normaal gesproken in het weekend. Je wilt immers indruk maken op de eerste date toch? Ookal heb je het druk, kinderen, werk of weet ik veel wat, je kunt nog steeds aandacht besteden aan je uiterlijk. Het is zonde als je dat niet doet.

Deze date ideëen zijn niet geschikt voor een eerste date:

#1. Ga niet naar de bioscoop. Dit is leuk voor een later moment maar niet voor een eerste date. Je leert elkaar niet kennen, komt niet met elkaar in gesprek en je weet ook niet welke films ze leuk vindt. Je zit bijna twee uur stilletjes naast elkaar naar een groot scherm te kijken. Ga dus niet naar de bioscoop als je voor de eerste keer een date hebt met iemand.

#2. Uiteten gaan kan een leuk idee zijn, maar als je niet helemaal zeker van je zaak bent of erg zenuwachtig bent, kan dit lastig worden. je bent namelijk een aantal uur volledige op elkaar gefocust waardoor je misschien nog zenuwachtiger bent. Daarnaast kun je ook niet zomaar weg als de date je niet bevalt, dit is erg onbeleeft en kan je gewoon echt niet maken. Als je niet helemaal zeker van je date bent ga dan eerst een drankje drinken en mocht het wel leuk zijn, dan kun je daarna een hapje eten samen!

Deze date ideëen zijn wel geschikt voor een eerste date:

#1. Ga iets doen op een eerste date. Denk aan een wandeling, mini golf, dierentuin, kookles of iets anders wat je leuk vindt. Dit is een ideale manier om elkaar te leren kennen, te ontspannen, lachen en een leuke tijd te beleven samen. Je bent niet de hele tijd op elkaar gefocust en kunt elkaar helpen en ook over andere zaken praten.

#2. Ga een avondje naar een band, optreden of festival in de buurt. Zo leer je elkaar goed kennen en weet je meteen de muzieksmaak van je date. Je kunt af en toe ergens chillen, een hapje eten of lekker het terein verkennen samen.

RelatieDatingTips.nl

Wij willen stelletjes en singles de beste tips geven over relaties, dating en intimiteit. Lees daarom snel onze interessante artikelen en de beste tips!

Contact

Hello@info-media.nl