Drie flirt tips voor mannen

Flirten is een belangrijk onderdeel van onze liefdeslevens en des te beter je kunt flirten, des te meer aantrekkingskracht je hebt.

Erik · 2 mei 2018

Drie flirt tips voor mannen

FFlirten is een belangrijk onderdeel van onze liefdeslevens en des te beter je kunt flirten, des te meer aantrekkingskracht je hebt. En vrouwen houden ervan als mannen goed kunnen flirten. We hebben drie hele sterke en fijne flirttips voor je op een rijtje gezet.

Met iedere vrouw flirten

Flirten doe je eigenlijk nooit te veel, want des te meer je flirt – des te beter je er in wordt. Dat is toch vrij logisch? Maar je moet er wel aan beginnen en falen hoort daar een klein beetje bij. Zeker als je het spannend vindt zul je soms wat knullig uit de hoek komen, maar laat je daar niet door uit het veld slaan. De aanhouder wint en flirten moet je leren door te doen. Je leert ook beter om te gaan met vrouwen en dat is natuurlijk belangrijk als je flirt.

Je zult dus met iedere vrouw moeten flirten, ook als je eigenlijk niet (meer) met ze op stap wil. Hoe weet je nou of een vrouw voldoet aan jouw eisen als je haar niet beter probeert te leren kennen? Flirten is eigenlijk een soort filter, zowel voor jou als voor de ander.

stel

Niet te snel willen

Hou je in het begin niet bezig met dat soort diepgaande onderwerpen. Het gaat vooral om het aftasten, figuurlijk dan. Je wilt weten hoe de vrouw in het leven staat, waar ze warm van wordt en waar ze niks mee heeft. Gaat het flirten goed? Dan zou je de eerste date kunnen regelen en het vanuit daar zijn beloop laten.

Tijdens deze volgende afspraakjes ontdek je dan of je goed bij elkaar past, maar je praat veel, je zoent en wellicht ga je wel met elkaar naar bed als de klik dusdanig aanwezig is.

app

Als het niet klikt..

Is het toch niet helemaal wat je zoekt of wat je wil? Je kunt natuurlijk op een nette manier het geheel afbreken. Zeker als het eigenlijk al een klein beetje een relatie is of als je met elkaar naar bed bent geweest kan het wel eens lastig zijn. Maar het is belangrijk dat je eerlijk bent tegen elkaar als je gelukkig wilt worden.

De liefde is niet altijd even rooskleurig en je komt soms voor vervelende keuzes te staan. Uiteindelijk heb je er beide het meeste aan als je gewoon eerlijk bent, maar experimenteren niet uit de weg gaat. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Onthou dat!

En waar vind je mensen om mee te flirten? Overweeg datingsites! Na wat gechat kun je elkaar in het echt ontmoeten en lekker gaan flirten. Gratis datingsites zijn er genoeg: een goede site hier voor is www.gratisdatingsites.nl

Ben je hoger opgeleid of val je bv op studenten of studentes? Kijk dan eens op www.datingsite-hogeropgeleiden.nl

geen klik

Lekker flirten via WhatsApp: Tips

Als je vroeger een leuke kerel of dame tegen kwam dan zou je de volgende dag een smsje of een belletje van hem of haar krijgen. Een scharrel, een date of een potentiële partner, alles gaat tegenwoordig lekker via WhatsApp.

Maar hoe doen we dat eigenlijk? Flirten via WhatsApp? Of via dating apps als Tinder, Happn en binnenkort ook Facebook Dating (www.datingapps.nl voor meer info)

WhatsApp vs. SMS

Wanneer je een leuke man of vrouw hebt ontmoet dan zit je vandaag de dag al snel met elkaar op WhatsApp. Op WhatsApp kun je zien wanneer iemand online is en of je laatste berichten zijn ontvangen en gelezen. Wachten op antwoord maakt het erg spannend en het duurt voor je gevoel nog langer dan toen je nog via de sms contact had.

Hoe flirt je via WhatsApp?

WhatsApp is in principe een gesprek zonder einde en ook al kun je zien of de ander jouw bericht al heeft gelezen, maar niet reageert, dan is diegene misschien wel gewoon druk. Ga dus niet gelijk zitten stressen waarom er niet wordt gereageerd! Direct een antwoord krijgen is sowieso niet spannend, dus waarom zou je dat willen? Te lang wachten met reageren is natuurlijk ook niet handig, het is leuk om berichtjes te ontvangen – laat de ander dus ook niet té lang wachten dat zou je zelf ook niet leuk vinden. Hou het natuurlijk en gezellig, dan loopt het allemaal vanzelf wel los.

Vrouwen vinden WhatsApp vooral erg spannend dus daag ze lekker uit en verspeel nog niet al je kaarten. Ga ook niet negatief zitten doen of zitten klagen, want dat komt vaak verkeerd over. Het wordt in elk geval niet positief in ontvangst genomen. Neem lekker de tijd voor een WhatsApp gesprek zodat je niet iedere keer hoeft af te haken en zo ongeïnteresseerd overkomt. Leer elkaar beter kennen!

Heb je een leuke chat met elkaar? Ga dan met elkaar op date. Vrouwen vinden het na een week wel tijd dat je ze mee op date vraagt.

RelatieDatingTips.nl

Wij willen stelletjes en singles de beste tips geven over relaties, dating en intimiteit. Lees daarom snel onze interessante artikelen en de beste tips!

Contact

Hello@info-media.nl